Notranja vrata s skritimi podboji

Želite notranja vrata, ki so poravnana s steno in brez vidnih podbojev in oblog? Preverite našo ponudbo tovrstnih notranjih vrat. Notranja vrata nevidnimi podboji imajo posebna skrita nasadila in magnetno ključavnico tako, da je okovje nevidno. Možnost dobave notranjih vrat s skritimi podboji je poleg klasičnih enokrilnih notranjih vratih še v različnih kontrukcijskih rešitvah kot so: dostropna vrata, dvokrilna vrata, drsna vrata v steno brez podboja ipd.

Vrata_s_skritimi_podboj2

Pri vratih s skritimi podboji lahko izbirate vse vrste kljuk. V standardni ponudbi imamo tudi vrata z odpiranjem brez kljuk – na tipko t.i. NO-HA ključavnico. Tipka je v isti barvi kot ostala površina vrat zato so taka vrata še bolj diskretna in minimalistična.

Vrata_s_skritimi_podboj3

Lahko pa uporabite vrata z zapiranjem brez ključavnice, to je zapiranje na magnet NZ. Pri teh vratih z nevidnim podbojem lahko namesto kljuke uporabite običajen pohištven ročaj ali pa utopni potezni ročaj. Ta rešitev vam pride še posebej prav na mestih, kjer vas lahko kljuke ovirajo.

Vrata_s_skritimi_podboj-magnet NZ

Vrata z nevidnimi podboji lahko vgradimo da se odpirajo v prostor (PUSH) ali iz prostora (PULL), pri tem pa ostanejo poravnana na željeno steno.

Vrata_s_skritimi_podboj-odpiranje

Vrata z nevidnimi podboji oz. vrata s skritimi podbojiso kot nalašč za sodobno opremljeno stanovanje kjer želimo imeti minimalističen izgked in.

Posebna konstrukcija podboja preprečuje pokanje na spoju med podbojem in zidovi.

Navodila za pripravo vgradnje vrat s skritimi podboji Xinnix

Navodila pri pripravi za vgradnjo Xinnix vrat (pdf)

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč. Več o piškotkih.