Notranja vrata

Notranja vrata - Lesna


Notranja vrata in podboji proizvajalca LESNA Slovenj Gradec so notranja vrata z dolgoletno tradicijo. Odlikuje jih sodoben design in kvalitetna izdelava.

Vrata z nevidnimi podboji


Moderna vrata, poravnana z zidom in nevidnim podbojem dajejo prostoru brezčasen design in se s čistimi linijami zlijejo z ostalo opremo vašega doma.

Notranja vrata za vsak dom

Notranja vrata so pomemben del opreme vašega doma. Ta dopolnjujejo oblikovalski značaj vašega pohištva.

Na izbiro imamo klasična notranja vrata – enokrilna s klasičnim objemnim podbojem. Vrata so lshko ali standardnih dimenzij ali pa izdelana po meri. Lahko pa izbirate tudi med notranjimi vrati drugih konstrukcij kot s:o drsna vrata ob steni, drsna vrata v steni – kasetna, noranja vrata z nadsvetlobnimi podboji, dvokrilna notranja vrata. Pri vseh modelih vrat lahko izbirate tudi vrata z različnimi izrezi za steklo.

Vrata s skritimi podboji lahko vgrajujemo na gipskartonske stene ali tudi na zidove klasične gradnje. Vrata so lahko klasična enokrilna vrata s skritimi podboji, lahko pa so tudi dostropna, dvokrilna. Posebna konstrukcija podboja preprečuje pokanje na spoju med podbojem in zidovi. Nevidno okovje pa povdarja eleganco tovrstnih vrat.

Vsa vrata lahko kombiniramo z različnimi ključavnicami –glede na vaše želje ali zahteve.

Smo odlični poznavalci lesenih vrat, zato vam lahko strokovno svetujemo pravo izbiro za vse vrste notranjih vrat.

Smo pooblaščeni prodajalec in izvajalec montaže za notranja vraat Lesna vrata d.o.o. Nudimo vam lahko svoje strokovno znanje za vsa vaša vprašanja predvsem na področju notranjih vrat.
S sodelovanjem s proizvajalcem skritih podbojev Xinnix, smo usposobljeni za strokovno svetovanje pri vprašnjih, ki se tičejo vrat s skritimi podboji.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč. Več o piškotkih.